Teamfoto Tuinrobuust
Tuinontwerp Zwolle Wij staan in Zwolle voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Zwolle, hoofdvestiging Kampen

Tuinontwerp Zwolle

Bij Tuinrobuust kunnen we elke tuinstijl realiseren met zorgvuldig op maat gemaakte ontwerpen. Door onze ruime ervaring kunnen we zowel exclusieve en stijlvolle tuinen als reguliere stadstuinen tot stand brengen. Voor ieder project in Zwolle en omgeving maken onze ontwerpers van Tuinrobuust een uniek tuinplan op maat.

Ontdek vrijblijvend welke mogelijkheden ons aanbod met zich meebrengt. Neem telefonisch contact op met onze tuinarchitecten 038 206 4011 voor een consult op maat. Laat ons u adviseren! Laat ons u ondersteunen met ons advies!

Een tuin die steeds mooier wordt gedurende alle seizoenen is moeilijk om zelf te realiseren. Met onze professionele hoveniers wordt uw tuinarchitectuur in Zwolle omgezet naar een aangepast tuinontwerp en een op maat gemaakt beplantingsplan. Wij werken met u samen om een gewenst tuinontwerp op maat te maken, geschikt voor zowel kleine als grote tuinen.

Het laten ontwerpen van een tuin

Werkwijze tuinontwerp Tuinrobuust

Bij Tuinrobuust wordt uw tuinontwerp in Zwolle met zorgvuldigheid en aandacht voor detail gemaakt. We betrekken u bij het proces en vragen regelmatig om uw feedback voor het beste resultaat. Bij Tuinrobuust bent u aan het juiste adres voor een prachtig tuinontwerp in Zwolle. Wij begeleiden u zorgvuldig en vragen regelmatig om uw feedback zodat uw tuin volledig aan uw verwachtingen voldoet. Met uw feedback streven we ernaar om uw tuin helemaal op maat te maken en uw wensen volledig te vervullen.

Intakegesprek met Tuinrobuust

Het traject begint met een kennismakingsgesprek, waarbij we uw wensen en ideeën verkennen. Tijdens dit gesprek willen we een duidelijk beeld krijgen van uw persoonlijke voorkeuren en tuinbehoeften. Samen kunnen we zo een goede basis leggen voor het verdere ontwerptraject. Uiteindelijk brengen we uw favoriete stijl(en) in beeld, samen met de mogelijkheden van uw tuin.

Op maat gemaakt ontwerp

Na de eerste kennismaking gaat onze deskundige tuinontwerper aan de slag met het initiële concept, omdat we streven naar perfectie, bespreken we samen met u de schets en luisteren we naar uw input. Hierna passen we uw opmerkingen toe in het uiteindelijke ontwerp, vergezeld van een zorgvuldig samengestelde kostenraming.

Realisatie van een tuin

Zodra het definitieve tuinontwerp is goedgekeurd, beginnen we meteen met de uitvoering van jouw droomtuin. Onze deskundige hoveniers verzorgen de aanleg, terwijl onze tuinarchitect de leiding heeft, zodat het project op tijd en op maat wordt uitgevoerd! Tot slot geven onze hoveniers advies voor het optimale onderhoud van je tuin.

Tuinontwerp laten maken in Zwolle?

Dan zit u goed bij Tuinrobuust! Neem contact op met onze tuinmannen voor meer informatie op 038 206 4011 of vraag gerust een offerte aan.

Tuinarchitect Zwolle

Door het huiselijk ontwerp te combineren met op maat gemaakte tuinontwerpen, geeft de tuinarchitect u een plek om tot rust te komen en comfortabel te verblijven. Het design van uw huis wordt op een harmonieuze wijze gecombineerd met de op maat gemaakte tuinontwerpen door de tuinarchitect. Een heerlijke omgeving waar u zich comfortabel kunt voelen en tot rust kunt komen.

Uw persoonlijke voorkeuren en stijl worden door de tuinarchitect meegenomen in het volledige tuinontwerp. Laat u verrassen door de creatieve concepten van onze ervaren professionals 038 206 4011. Of laat ons u begeleiden langs het hele traject door een offerte aan te vragen.

Ontwerpbureau tuinen Zwolle

Op zoek naar een ontwerpbureau in Zwolle? Dan bent u hier op het juiste adres!

Onze tuinarchitecten staan voor een op maat gemaakt tuinontwerp dat aansluit op uw wens en binnenshuis interieur.

Geen idee is ons te gek. Zo kunnen de architecten in Zwolle speelse tuinen ontwerpen, maar ook exclusieve moderne tuinontwerpen creëren. Samen gaan we met u het gesprek aan om al uw wensen en tuinmogelijkheden neer te leggen bij de tuinarchitect die vervolgens een persoonlijk tuinontwerp maakt met een wow-effect.

Tuinontwerp Zwolle door Tuinrobuust

Bent u op zoek naar vakkundige tuinexperts die exclusieve en stijlvolle tuinen kunnen ontwikkelen in Zwolle en omliggende gebieden? Bent u op zoek naar een tuinontwerp? Kies dan Tuinrobuust, wij creëren van elke tuin een echt buitenparadijs. Indien gewenst bereikt u ons via 038 206 4011 of vult u het vrijblijvende offerteformulier in. Laten we samen aan de slag gaan.

Veel gestelde vragen over tuinontwerp

Zoekt u naar verdere verduidelijking over tuinontwerp? Hier vindt u antwoorden op veel gestelde vragen die je kunnen helpen bij het plannen en realiseren van je droomtuin. Lees onze verzameling veelgestelde vragen voor uitgebreide informatie over de verschillende aspecten van tuinontwerp en planning.

Wat zijn de gemiddelde kosten voor een tuinontwerp?

De kosten voor het ontwerpen van een tuin kunnen aanzienlijk variëren., de kosten zijn afhankelijk van de omvang van het project, de specifieke voorkeuren van de klant en de inventiviteit en kunde van de tuinontwerper. Een offerte aanvragen bij een tuinontwerper helpt u bij het nauwkeurig inschatten van de kosten. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten voor uw specifieke situatie.

Bij het opstellen van een tuinontwerp door een tuinarchitect spelen kosten een rol die afhankelijk zijn van maatwerk en de specifieke eisen van het project, de kosten voor het laten ontwerpen van een tuin door een tuinarchitect worden beïnvloed door duurzaamheidseisen, bijzondere materialen en complexe landschapselementen. Een gedetailleerde offerte aanvragen is onmisbaar om een nauwkeurige schatting van de kosten te verkrijgen, met inachtneming van uw persoonlijke voorkeuren en de eigenschappen van uw tuin.

Wat zijn de essentiële overwegingen bij een tuinontwerp?

Bij de samenstelling van een tuinplan is het van belang om aandacht te besteden aan de functionele aspecten voor eigen gebruik en het gemak van onderhoud. Een gebalanceerde aanpak waarbij zowel het uiterlijk als de praktische kanten van de tuin in acht worden genomen, is van cruciaal belang.

Wat is het optimale seizoen voor het aanleggen van een tuin?

De lente en vroege herfst zijn perfecte tijden om een tuin te starten en planten te laten gedijen. Wanneer het voorjaar en vroege herfst zijn, zijn dat de momenten waarop planten goed gedijen en nieuwe planten weinig stress ondervinden.

Tuinrobuust staat voor u klaar in Zwolle
Over ons

Als tuinprofessional streef ik ernaar zo veelzijdig mogelijk te zijn, zodat we een breed scala aan taken en projecten kunnen uitvoeren. We zijn actief op alle fronten, van tuinaanleg en onderhoud tot... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 038 206 4011

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Tuinrobuust

Als tuinprofessional streef ik ernaar zo veelzijdig mogelijk te zijn, zodat we een breed scala aan taken en projecten kunnen uitvoeren. We zijn actief op alle fronten, van tuinaanleg en onderhoud tot renovatie en ontwerp, en zorgen ervoor dat we het hele proces van A tot Z beheersen. Van nature ben ik zeer leergierig en zoek ik graag naar nieuwe informatie of probeer ik nieuwe dingen uit. Deze nieuwsgierigheid pas ik uiteraard ook toe in mijn tuinbedrijf. Wat we nog niet beheersen, leren we bij, en we passen graag nieuwe kennis toe in de praktijk. Als eigenaar van Tuinrobuust zet ik me in voor kwaliteit, perfectie en service waar mogelijk.


Mijn naam is Sander Sellis, en ik ben sinds 1 juli 2021 de trotse eigenaar van een hoveniersbedrijf in Kampen. Mijn opleiding in plantenteelt op mbo-niveau 2 heb ik gevolgd aan de Groene Welle. Voorheen liep ik bij het UWV als Wajonger, waar ik uiteindelijk bij een hoveniersbedrijf belandde. Daar ben ik gestart als terreinknecht en heb ik me ontwikkeld tot assistent-hovenier. Dankzij mijn opgedane ervaring en voortdurende bijscholing, en omdat ik bekend was met de gang van zaken en geen uitdaging meer vond, heb ik besloten om mijn eigen weg te gaan en mijn eigen bedrijf op te richten.