Teamfoto Tuinrobuust
Kleine tuin aanleggen Zwolle Wij staan in Zwolle voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Zwolle, hoofdvestiging Kampen

Kleine tuin aanleggen Zwolle

In Zwolle en de omliggende wijken zijn veel woningen te vinden met kleine tuinen, die ook bekend zijn als stadstuinen. Er wordt vaak gedacht dat er weinig mogelijkheden zijn voor kleine tuinen, maar dat is onjuist. Met een slim ontwerp met diverse elementen en hoogten kunnen wij ook een prachtige kleine tuin aanleggen die de indruk wekt van een grotere tuin.

Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit dankzij ons vakmanschap en op maat gemaakte oplossingen. U heeft de vrijheid om zelf een ontwerp voor te stellen of om dit te laten doen door onze tuinarchitect. Door onze expertise in het realiseren van kleine tuinen in Zwolle zonder overlast, kunt u direct genieten van uw nieuwe tuin bij afronding van het project.

Kleine tuin aanleggen Zwolle

Twijfelt u nog over hoe uw tuin eruit moet komen te zien en kunt u wat inspiratie gebruiken? Wij plannen graag een afspraak met onze tuinarchitect in om de mogelijkheden te bespreken en samen met u een tuinontwerp te creëren. Dankzij onze ruime ervaring krijgt u de beste tuin die past bij uw financiële situatie!

Heeft u liever een tuin die perfect past bij uw persoonlijke smaak? Als onze tuinarchitect langskomt, zorgen we voor een op maat gemaakt tuinontwerp en beginnen daarna met het aanleggen van uw kleine tuin in Zwolle. Voor meer informatie, bel 038 206 4011 of gebruik ons contactformulier. Schroom niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 038 206 4011, of door middel van het contactformulier een mail te sturen.

Kleine tuin aanleggen maatwerk

Als u een kleine tuin in Zwolle heeft, heeft u waarschijnlijk al online gezocht naar ideeën voor kleine tuinen. Maar hoe past u deze ideeën nu toe in uw eigen tuin? Bent u geïnteresseerd in maatwerk voor het aanleggen van een kleine tuin? Onze tuinarchitect kan u thuis bezoeken. Onze tuinarchitect zal een huisbezoek afleggen om uw ideeën, wensen en stijlvoorkeuren door te nemen.

Hij kijkt ook rond in uw tuin om vast wat inspiratie op te doen. Na het voltooien van het inventariseren, nemen we plaats aan de tekentafel om voor u een ontwerp te maken. Daarnaast zetten we alles om naar een prachtig ontwerp.

Bij ons heeft uw inbreng een belangrijke rol; we denken graag met u mee en brengen diverse opties en oplossingen naar voren. Als het eerste ontwerp gereed is, is het tijd om weer met u om tafel te gaan en dit te bespreken. Samen kijken we naar de meest recente wijzigingen en als er nieuwe ideeën en wensen zijn, passen we die direct toe.

Een klein tuintje

Kleine tuin aanleggen mogelijkheden

Het hebben van een kleine tuin betekent niet dat u onmiddellijk aan beperkingen moet denken. Het aanleggen van een kleine tuin biedt diverse mogelijkheden. Er kan zelfs een vijver, jacuzzi of veranda worden gerealiseerd.

Met een mix van verschillende elementen, materialen en hoogteverschillen kunnen we uw kleine tuin visueel vergroten. Wanneer u voor ogen heeft een pergola, overkapping of klein zwembad aan te leggen, dan kunnen wij u daarbij helpen. Tevens zijn wij actief in het verzorgen van bestrating en betegeling van kleine tuinen.

Vraagt u zich af wat wij precies voor u kunnen betekenen bij het aanleggen van kleine tuinen in Zwolle? Twijfel niet om contact op te nemen met onze hoveniers op 038 206 4011 of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Graag willen wij met u om de tafel zitten en enthousiast aan de slag gaan om uw kleine tuin te transformeren tot een droomtuin.

Ons vakmanschap garandeert u succes bij het volbrengen van deze taak. Door onze lange geschiedenis van tuinaanleg en vakmensen die hierin gespecialiseerd zijn, staan wij garant voor de uitvoering van alle klussen op het gebied van tuinaanleg voor u. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op om de opties te bespreken.

Veel gestelde vragen over kleine tuin aanleggen

Bij het aanleggen van een kleine tuin komen er vaak veel keuzes op u af. Door de overvloed aan opties, verschillende kosten en informatie, kunnen er veel vragen ontstaan. Met het oog op oriëntatie hebben wij de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet om u te helpen.

Wat kost het aanleggen van een kleine tuin?

De prijskaartje voor het creëren van een kleine tuin is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gewenste functies, materialen en de complexiteit van het ontwerp. Om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, is maatwerk vaak onmisbaar. Voor een nauwkeurige begroting raden wij aan om een offerte aan te vragen.

Wat is de beste tijd om een tuin aan te leggen?

De beste tijd om een tuin aan te leggen is meestal in het voorjaar of het najaar. Met milde temperaturen en genoeg vocht stimuleren we de groei van planten. Door extreme hitte of vorst te vermijden, kunnen de planten goed wortelen en wennen aan hun nieuwe omgeving.

Is hovenier een zwaar beroep?

Het uitoefenen van taken zoals graven, zware voorwerpen tillen en langdurig staand werken maakt het beroep van hovenier fysiek zwaar. Niettemin putten hoveniers vaak grote voldoening uit het omtoveren van buitenruimtes en het creëren van weelderige tuinoases. Vol trots en passie beoefenen onze hoveniers hun ambacht.

Tuinrobuust staat voor u klaar in Zwolle
Over ons

Als tuinprofessional streef ik ernaar zo veelzijdig mogelijk te zijn, zodat we een breed scala aan taken en projecten kunnen uitvoeren. We zijn actief op alle fronten, van tuinaanleg en onderhoud tot... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 038 206 4011

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Tuinrobuust

Als tuinprofessional streef ik ernaar zo veelzijdig mogelijk te zijn, zodat we een breed scala aan taken en projecten kunnen uitvoeren. We zijn actief op alle fronten, van tuinaanleg en onderhoud tot renovatie en ontwerp, en zorgen ervoor dat we het hele proces van A tot Z beheersen. Van nature ben ik zeer leergierig en zoek ik graag naar nieuwe informatie of probeer ik nieuwe dingen uit. Deze nieuwsgierigheid pas ik uiteraard ook toe in mijn tuinbedrijf. Wat we nog niet beheersen, leren we bij, en we passen graag nieuwe kennis toe in de praktijk. Als eigenaar van Tuinrobuust zet ik me in voor kwaliteit, perfectie en service waar mogelijk.


Mijn naam is Sander Sellis, en ik ben sinds 1 juli 2021 de trotse eigenaar van een hoveniersbedrijf in Kampen. Mijn opleiding in plantenteelt op mbo-niveau 2 heb ik gevolgd aan de Groene Welle. Voorheen liep ik bij het UWV als Wajonger, waar ik uiteindelijk bij een hoveniersbedrijf belandde. Daar ben ik gestart als terreinknecht en heb ik me ontwikkeld tot assistent-hovenier. Dankzij mijn opgedane ervaring en voortdurende bijscholing, en omdat ik bekend was met de gang van zaken en geen uitdaging meer vond, heb ik besloten om mijn eigen weg te gaan en mijn eigen bedrijf op te richten.