Teamfoto Tuinrobuust
Boomverzorging Zwolle Wij staan in Zwolle voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Zwolle, hoofdvestiging Kampen

Boomverzorging Zwolle

Als u professionele boomverzorging in Zwolle wilt, dan staat Tuinrobuust klaar om u te helpen! Door onze uitgebreide expertise in het onderhouden, behouden, snoeien en kappen van bomen, zijn we er om uw vragen met zorg te behandelen. Bij Tuinrobuust mag u rekenen op een toegewijd team van boomverzorgingsexperts met diepgaande kennis. Wij bieden niet alleen een professionele aanpak, maar ook resultaten die uw verwachtingen overstijgen en uw buitenruimte transformeren naar een groen paradijs.

Een optimale staat van uw boom behouden vereist nauwkeurig onderhoud! Onze toegewijde boomverzorgers in Zwolle streven ernaar uw bomen te behoeden voor ziektes en plagen, zodat ze gedijen in optimale omstandigheden. Tijdens onze boomverzorging in Zwolle is ons streven om uw bomen in optimale conditie te houden, zodat ze niet alleen prachtig floreren, maar ook beschermd worden tegen ziekten en plagen, voor een duurzame bloei.

Met hun kennis en de juiste uitrusting, zorgen de boomverzorgers van Tuinrobuust ervoor dat uw boom op de juiste manier wordt verzorgd. Bent u nieuwsgierig naar onze diensten? Voor professioneel advies staan onze experts tot uw beschikking via 038 206 4011 of vraag simpelweg een offerte aan voor onze services.

De beste boomverzorging in Zwolle en omstreken!

Door onze diepgaande expertise op het gebied van verschillende aspecten van bomen, worden wij beschouwd als de toonaangevende boomverzorger in Zwolle en haar directe omgeving. Met intensieve toewijding en aandacht voor detail, streven we ernaar elke boom te behandelen alsof het onze eigen is. Dankzij onze deskundige team van specialisten blijft uw boom in uitstekende conditie.

Deze werkzaamheden rondom boomverzorging nemen wij voor onze rekening:

  • Boom snoeien
  • Boomonderhoud op maat
  • Kwalitatief bomen verplaatsen
  • Nauwkeurig bomen knotten of toppen
  • Gedegen bomen planten en bomen verankeren

Onze boomverzorger in Zwolle is gespecialiseerd in adviseren over boomziektes en boomplagen. Onze boomverzorger in Zwolle voorziet in op maat gemaakt advies over boomziektes en boomplagen, en heeft effectieve oplossingen paraat om de gezondheid en vitaliteit van uw bomen te versterken. Onze boomverzorger in Zwolle voorziet u van afgestemd advies over boomziektes en boomplagen, wat van cruciaal belang is voor het behoud van gezonde bomen in uw omgeving.

Zorg dragen aan een boom

Tuinrobuust doet uw boomverzorging in Zwolle

Bent u gevestigd in Zwolle of nabij Zwolle? Voor uw boomverzorging in Zwolle, kunt u rekenen op Tuinrobuust. Vraag één van onze collega’s op 038 206 4011 om advies, wij hebben de juiste oplossing voor elke boom en situatie!

Veel gestelde vragen over boomverzorging

Wilt u meer weten over boomverzorging? Op deze plek kunt u informatie vinden over veelvoorkomende vragen met betrekking tot het verzorgen en onderhouden van bomen in uw tuin of buitenruimte. Of u nu een beginner bent in boomverzorging of al veel ervaring heeft, wij zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het behouden van gezonde en prachtige bomen.

Wat zijn de kosten van een specialist in boomverzorging?

De prijs hangt af van meerdere zaken, zoals de omvang van het project, nodige apparatuur en kennis van de specialist. Voor gespecialiseerde taken zoals boomverwijdering, snoeien of gezondheidsinspecties, is het raadzaam om een professionele boomspecialist te contacteren voor een op maat gemaakte prijsopgave

Op welke afstand moet een boom minimaal van de gemeentegrens geplaatst worden?

Het is bij wet vastgesteld dat een boom minimaal 2 meter van de erfgrens moet staan, terwijl een heg of struik minstens 0,5 meter afstand moet hebben. Als er twist ontstaat, is het verstandig om eerst het gesprek aan te gaan met de buren voordat er verdere maatregelen worden genomen.

Hoe bewaar je de gezondheid van je boom?

Voor een gezonde boom is het essentieel om regelmatig te snoeien, zodat dode of zieke takken kunnen worden verwijderd en de groei en vorm kunnen worden begeleid. Een goede boomverzorging omvat het geven van water en voeding, en het controleren op plagen en ziektes op regelmatige basis.

Welke bomen moeten met rust gelaten worden als het om snoeien gaat?

In de winter is het beter om geen snoeiwerk uit te voeren aan enkele bomen, waaronder de esdoorn (Acer), berk (Betulus), haagbeuk (Carpinus), notelaar (Juglans regia) en specifieke druivensoorten (Vitis), om bloedingen en gezondheidscomplicaties te vermijden. Om de gezondheid van deze ABC-bomen te behouden, dient u ze op de juiste tijdstippen van het jaar te snoeien.

Tuinrobuust staat voor u klaar in Zwolle
Over ons

Als tuinprofessional streef ik ernaar zo veelzijdig mogelijk te zijn, zodat we een breed scala aan taken en projecten kunnen uitvoeren. We zijn actief op alle fronten, van tuinaanleg en onderhoud tot... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 038 206 4011

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Tuinrobuust

Als tuinprofessional streef ik ernaar zo veelzijdig mogelijk te zijn, zodat we een breed scala aan taken en projecten kunnen uitvoeren. We zijn actief op alle fronten, van tuinaanleg en onderhoud tot renovatie en ontwerp, en zorgen ervoor dat we het hele proces van A tot Z beheersen. Van nature ben ik zeer leergierig en zoek ik graag naar nieuwe informatie of probeer ik nieuwe dingen uit. Deze nieuwsgierigheid pas ik uiteraard ook toe in mijn tuinbedrijf. Wat we nog niet beheersen, leren we bij, en we passen graag nieuwe kennis toe in de praktijk. Als eigenaar van Tuinrobuust zet ik me in voor kwaliteit, perfectie en service waar mogelijk.


Mijn naam is Sander Sellis, en ik ben sinds 1 juli 2021 de trotse eigenaar van een hoveniersbedrijf in Kampen. Mijn opleiding in plantenteelt op mbo-niveau 2 heb ik gevolgd aan de Groene Welle. Voorheen liep ik bij het UWV als Wajonger, waar ik uiteindelijk bij een hoveniersbedrijf belandde. Daar ben ik gestart als terreinknecht en heb ik me ontwikkeld tot assistent-hovenier. Dankzij mijn opgedane ervaring en voortdurende bijscholing, en omdat ik bekend was met de gang van zaken en geen uitdaging meer vond, heb ik besloten om mijn eigen weg te gaan en mijn eigen bedrijf op te richten.