Teamfoto Tuinrobuust
Tuin verlichting Zwolle Wij staan in Zwolle voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Zwolle, hoofdvestiging Kampen

Tuin verlichting Zwolle

Is het tijd om uw tuin op te vrolijken met schitterende tuinverlichting die de sfeer verrijken? Denk aan een prachtige verlichting bij uw terras, of bij uw vlonder aan het water. Met de juiste verlichting van Tuinrobuust krijgt uw tuin de straling die het verdient.

Bij Tuinrobuust zit u goed voor het aanleggen van tuinverlichting! Met onze ervaren specialisten bent u verzekerd van een veilige aanleg van verlichting in uw tuin. Door te kiezen voor ons, kiest u voor tuinverlichting van topkwaliteit.

Heeft u behoefte aan professionele en veilige tuinverlichting installatie in Zwolle en omstreken? Wij staan voor u klaar! Zoek niet langer, u bent op de juiste plek! Vraag een op maat gemaakte offerte aan of bespreek direct de opties met de deskundige 038 206 4011 voor advies.

Tuinlampen

Tuinverlichting aanleggen Zwolle

Tuinrobuust is een vertrouwde naam in Zwolle en omstreken voor alle soorten tuinverlichtingsprojecten, de voordelen van tuiverlichting aanleggen op een rijtje:

 • Veiligheid voorop
 • Vakkundig advies
 • Vlotte installatieprocedure
 • Breed scala aan keuzes
 • Sfeervolle achtertuin

Ervaar de gezelligheid die tuinverlichting met zich meebrengt en verklein tegelijkertijd het risico op inbraak. In het donker zijn inbrekers regelmatig actief, daarom is buitenverlichting een handig hulpmiddel tegen inbraak. Onze vaak geïnstalleerde tuinverlichtingen ter bescherming tegen inbraak zijn lampen met bewegingssensoren, tuinverlichting met schemer- of tijdsschakelaars en buitenlampen bij deuren.

Een buitenlamp kan ook een mooie boom of een donkere plek in uw tuin op een prachtige wijze uitlichten. Tuinverlichting in Zwolle voegt niet alleen iets toe aan uw tuin, maar zorgt er ook voor dat u veilig kunt parkeren in het donker of gemakkelijk over het pad kunt lopen als u 's avonds thuis bent. Niet alleen zorgt tuinverlichting in Zwolle voor een mooie uitstraling, maar ook voor uw veiligheid!

Buitenverlichting aanleggen Zwolle

Heeft u behoefte aan buitenverlichting in Zwolle en naburige gebieden? Wilt u buitenverlichting aansluiten in Zwolle en aangrenzende regio's? Wij staan voor u klaar! Met onze expertise en uitgebreid gamma aan hoogwaardige buitenverlichtingsoplossingen, helpen wij u om de optimale sfeer te scheppen voor uw buitenruimte in Zwolle en de aangrenzende omgeving.

Buitenverlichting monteren is een precieze opdracht. Een verkeerde aansluiting kan een kortsluiting veroorzaken. Het is essentieel dat de buitenverlichting aan alle veiligheidsnormen voldoet.

Een goede installatie van buitenverlichting vereist de juiste randvoorwaarden, zoals de keuze van geschikte kabels en het creëren van een waterdichte aansluiting. Heeft u weinig kennis van het aanleggen van elektra en wilt u liever professionele hulp bij het installeren van tuinverlichting? Onze ervaren team staat paraat om uw tuinverlichting professioneel aan te leggen in Zwolle en de omgeving!

Buitenverlichting Zwolle: Een gids in vijf stappen

 1. Vraag vandaag nog een offerte aan, geheel gratis
  U kunt op via onze site makkelijk een offerte aanvragen
 2. Wensenbespreking
  Ontvang een offerte op maat!
 3. Akkoord op de plan van aanpak
  Uw wensen bespreken en onze kennis en ervaring toevoegen voor het optimale resultaat.
 4. Plaatsing van tuinverlichting op locatie
  Het vakkundig en veilig plaatsen van uw buitenverlichting.
 5. Een veilige en warme tuin
  Ervaar je nieuwe tuin met sfeervolle tuinverlichting.

Grondkabel leggen en aansluiten op tuin verlichting

Zorg ervoor dat de grondkabels onbeschadigd blijven bij het aanleggen van tuinverlichting. Wij gebruiken alleen grondkabels met een keurmerk. Zorg ervoor dat de kabels ongeschonden blijven tijdens het aanlegproces.

Wij beschikken over de expertise om grondkabels op een veilige en bekwame wijze te plaatsen. Bij het plaatsen onder een oprit houden we er rekening mee dat de kabels minstens 60 centimeter diep liggen. Met onze garantie op waterdicht materiaal kunt u zorgeloos van uw buitenverlichting genieten.

Tuinrobuust helpt graag met de verlichting in uw tuin

Met de juiste tuinverlichting kunt u uw tuin omtoveren tot een sfeervolle plek waar het heerlijk vertoeven is. Tuurlijk wilt u geen last hebben van kortsluitingen of lampen die ineens uitvallen. Voor het realiseren van goede tuinverlichting is een zorgvuldige voorbereiding en kennis van elektra noodzakelijk.

Voor een veilige buitenverlichting moeten bepaalde standaarden altijd gerespecteerd worden. Het is voor de meeste mensen niet eenvoudig om de correcte opties te selecteren voor grondkabels die buiten gebruikt kunnen worden en om te zorgen dat alle materialen waterbestendig zijn. Voor veel mensen is het een ingewikkelde taak om hier de juiste beslissingen te nemen.

Verlangt u naar een tuin die mooi en veilig verlicht is? Kies voor onze ervaren experts om uw tuinverlichting in Zwolle en de nabije regio te laten aanleggen! Heeft u interesse? Onze specialist staat voor u klaar 038 206 4011, of vraag een vrijblijvende offerte aan als u meer wilt weten over de prijzen!

Welk prijskaartje hangt er aan het aanleggen van tuinverlichting?

Het bedrag voor het installeren van tuinverlichting kan drastisch variëren, afhankelijk van de omvang van het project, het type en aantal geselecteerde lichtbronnen, en of er speciale installatieklussen nodig zijn. Ontvang een gedetailleerde schatting van de kosten voor uw specifieke situatie door een offerte aan te vragen bij een lokale specialist.

Wat voor verlichting zorgt voor een sfeervolle tuinbeleving?

De keuze voor tuinverlichting is gebaseerd op het gewenste resultaat: functionele verlichting voor het verlichten van paden en zorgen voor veiligheid, of sfeerverlichting zoals lantaarns en string lights voor een gezellige ambiance. Met een samensmelting van praktische en visueel verrijkende verlichting wordt uw tuin optimaal verlicht.

Waar moet je op letten bij buitenverlichting?

Bij het selecteren van buitenverlichting is het van groot belang om de IP-waarde voor weerbestendigheid in overweging te nemen en te streven naar een balans tussen functionaliteit en sfeer. Het is slim om te kiezen voor energiebesparende opties zoals Ledverlichting, die duurzaam zijn en uw portemonnee sparen.

Wat is het aanbevolen aantal lumen om een tuin sfeervol te verlichten?

Voor de meest geschikte buitenverlichting in de tuin wordt aanbevolen om een lichtbron met een intensiteit van 300 tot 500 lumen te selecteren, wat overeenkomt met de verlichting van een standaard 40-watt gloeilamp. Voor een gezellige sfeer in huis heeft u voldoende aan een lumenbereik tussen de 250 en 300 lumen per lamp.

Tuinrobuust staat voor u klaar in Zwolle
Over ons

Als tuinprofessional streef ik ernaar zo veelzijdig mogelijk te zijn, zodat we een breed scala aan taken en projecten kunnen uitvoeren. We zijn actief op alle fronten, van tuinaanleg en onderhoud tot... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 038 206 4011

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Tuinrobuust

Als tuinprofessional streef ik ernaar zo veelzijdig mogelijk te zijn, zodat we een breed scala aan taken en projecten kunnen uitvoeren. We zijn actief op alle fronten, van tuinaanleg en onderhoud tot renovatie en ontwerp, en zorgen ervoor dat we het hele proces van A tot Z beheersen. Van nature ben ik zeer leergierig en zoek ik graag naar nieuwe informatie of probeer ik nieuwe dingen uit. Deze nieuwsgierigheid pas ik uiteraard ook toe in mijn tuinbedrijf. Wat we nog niet beheersen, leren we bij, en we passen graag nieuwe kennis toe in de praktijk. Als eigenaar van Tuinrobuust zet ik me in voor kwaliteit, perfectie en service waar mogelijk.


Mijn naam is Sander Sellis, en ik ben sinds 1 juli 2021 de trotse eigenaar van een hoveniersbedrijf in Kampen. Mijn opleiding in plantenteelt op mbo-niveau 2 heb ik gevolgd aan de Groene Welle. Voorheen liep ik bij het UWV als Wajonger, waar ik uiteindelijk bij een hoveniersbedrijf belandde. Daar ben ik gestart als terreinknecht en heb ik me ontwikkeld tot assistent-hovenier. Dankzij mijn opgedane ervaring en voortdurende bijscholing, en omdat ik bekend was met de gang van zaken en geen uitdaging meer vond, heb ik besloten om mijn eigen weg te gaan en mijn eigen bedrijf op te richten.