Teamfoto Tuinrobuust
Stadstuin aanleggen Zwolle Wij staan in Zwolle voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Zwolle, hoofdvestiging Kampen

Stadstuin aanleggen Zwolle

Bent u de gelukkige bezitter van een nieuwbouwwoning met een tuin die nog aangelegd moet worden, of heeft u een kleine tuin die u wilt restylen? Heeft u plannen om een stadstuin in Zwolle aan te leggen? Tuinrobuust staat voor u klaar met vakmanschap en ervaring. Met ons vakmanschap in het ontwerpen en aanleggen van stadstuinen, slagen wij erin om elke tuin, ongeacht de grootte, te veranderen in een droomtuin.

In de compacte tuinen van huizen in Zwolle en nabijgelegen wijken, presenteren wij met trots onze stijltuinen van Tuinrobuust. Wij hebben diverse tuinontwerpen in verschillende stijlen gerealiseerd, variërend van oosterse en moderne tuinen tot kindvriendelijke en onderhoudsarme varianten. Wat deze stijltuinen zo uniek maakt, is dat we ze binnen de kortste keren voor u realiseren.

Bij ons staan uw wensen centraal. We helpen u bij het selecteren van passende beplanting die past bij uw stijl en passen het ontwerp aan zolang we dezelfde materialen gebruiken. Kies ervoor om naast de stijltuinen een op maat gemaakte stadstuin door ons te laten creëren. Onze tuinarchitect zal voor u een exclusieve tuin ontwerpen, welke wij professioneel en snel voor u zullen aanleggen.

Neem gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden voor uw stadstuin kunnen doornemen. Wilt u inzicht in de prijs? Vraag dan zonder verplichtingen een offerte aan. Van tevoren wordt u goed geïnformeerd over wat komen gaat en wat u kunt verwachten

Een tuin in de stad aanleggen

Stadstuin aanleggen Zwolle Tuinrobuust

Heeft u al een specifieke tuinstijl in gedachten die volledig past bij uw wensen? Laat uw stadstuin in Zwolle aanleggen door Tuinrobuust, wij komen graag bij u langs! Wij komen bij u langs om alles door te spreken, eventuele aanpassingen te doen en vervolgens realiseren we binnen een kort termijn uw nieuwe tuin!

Bij elk tuinontwerp hebben we al enkele mogelijkheden genoemd die mooi aansluiten bij het ontwerp, maar u kunt ons ook om andere extra werkzaamheden vragen. Wellicht wilt u genieten van een fantastische terrasoverkapping of veranda. Of denkt u eraan om één van de twee terrassen op te ruimen voor een schitterende jacuzzi? Wij maken al uw wensen waar!

Stadstuin aanleggen Zwolle op maat

Voor het op maat aanleggen van stadstuinen in Zwolle kunt u vertrouwen op Tuinrobuust expertise. Met onze tuinarchitect kunt u uw ideale tuin realiseren. Maak een afspraak zodat hij ter plaatse uw tuin kan bekijken en uw wensen kan bespreken.

Na het afronden van het ontwerp door de tuinarchitect, gaat de uitvoering van de aanleg van start. Wanneer de eerste versie gereed is, bespreekt de tuinarchitect deze samen met u. Wellicht heeft u inmiddels nieuwe gedachten gekregen of wenst u verdere wijzigingen aan te brengen.

Hieropvolgend wordt het definitieve ontwerp vormgegeven, zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw tuin er straks uitziet. Heeft u het ontwerp in uw hart gesloten en bent u enthousiast over de scherpe offerte die wij u presenteren? Dan gaan we graag met u om de tafel om een efficiënte planning te maken. Wij stellen met u een efficiënte planning op maat op.

U wordt goed geïnformeerd over het tijdstip waarop we in uw tuin werken en wanneer het werk gereed is. Dankzij onze zorgvuldige planning hoeft u niet lang te wachten op uw tuin. Zelfs bij een strakke agenda tonen we flexibiliteit in onze aanpak.

Als u tijdens het werk merkt dat u nog iets wilt aanpassen of toevoegen, geef het dan direct aan ons door. Als u er tijdens het werk achterkomt dat u nog iets wilt aanpassen of toevoegen, is dat direct geregeld. Uw droomtuin wordt realiteit door een tuin op maat.

Stadstuin aanleggen Zwolle opties

Bij het laten aanleggen van een stadstuin in Zwolle door Tuinrobuust heeft u de vrijheid om uit verschillende opties te kiezen, wij maken uw wensen werkelijkheid! Naast vele luxe opties kunnen wij ook alle praktische zaken voor u regelen, van vergunning tot funderingen, de juiste verlichting en een beregeningsinstallatie. Van A tot en met Z, alles wordt nauwgezet gepland door ons.

Zijn wij de beste keuze in Zwolle en omgeving voor het aanleggen van uw stadstuin? Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons op 038 206 4011 voor meer informatie. Wilt u graag weten wat onze hoveniers voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Veel gestelde vragen over stadtuin aanleggen

Er zijn meerdere keuzes verbonden aan het laten aanleggen van een stadstuin. Mogelijk heeft u nu vragen waar we u mee kunnen helpen. Onderstaand hebben we de meest gestelde vragen hierover geprobeerd te verzamelen.

Hoeveel kost een stadstuin aanleggen?

De kosten van het inrichten van een stadstuin zijn niet vast, maar afhankelijk van meerdere factoren. De kosten voor het aanleggen van een stadstuin zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte van de tuin, het gewenste ontwerp en de materialen die worden gebruikt. Vaak is het nodig om maatwerk toe te passen om optimaal gebruik te maken van de ruimte en aan de behoeften van de klant te voldoen.

Wat is de betekenis van een hovenier?

Een hovenier is een professional die gespecialiseerd is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen. Een vakman op het gebied van tuinen is ervaren in planten, bestrating en landschapsarchitectuur. Hun rol is het realiseren van buitenruimtes die aantrekkelijk zijn en functioneel aansluiten bij de behoeften van de gebruikers.

Waar op letten bij een hovenier?

Let goed op de ervaring, referenties en eerder uitgevoerde projecten bij het kiezen van een hovenier. Om ervoor te zorgen dat ze aansluiten op uw specifieke behoeften en verwachtingen. Het is van essentieel belang om heldere afspraken te hebben over de kosten, planning en de gewenste resultaten van het project.

Tuinrobuust staat voor u klaar in Zwolle
Over ons

Als tuinprofessional streef ik ernaar zo veelzijdig mogelijk te zijn, zodat we een breed scala aan taken en projecten kunnen uitvoeren. We zijn actief op alle fronten, van tuinaanleg en onderhoud tot... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 038 206 4011

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Tuinrobuust

Als tuinprofessional streef ik ernaar zo veelzijdig mogelijk te zijn, zodat we een breed scala aan taken en projecten kunnen uitvoeren. We zijn actief op alle fronten, van tuinaanleg en onderhoud tot renovatie en ontwerp, en zorgen ervoor dat we het hele proces van A tot Z beheersen. Van nature ben ik zeer leergierig en zoek ik graag naar nieuwe informatie of probeer ik nieuwe dingen uit. Deze nieuwsgierigheid pas ik uiteraard ook toe in mijn tuinbedrijf. Wat we nog niet beheersen, leren we bij, en we passen graag nieuwe kennis toe in de praktijk. Als eigenaar van Tuinrobuust zet ik me in voor kwaliteit, perfectie en service waar mogelijk.


Mijn naam is Sander Sellis, en ik ben sinds 1 juli 2021 de trotse eigenaar van een hoveniersbedrijf in Kampen. Mijn opleiding in plantenteelt op mbo-niveau 2 heb ik gevolgd aan de Groene Welle. Voorheen liep ik bij het UWV als Wajonger, waar ik uiteindelijk bij een hoveniersbedrijf belandde. Daar ben ik gestart als terreinknecht en heb ik me ontwikkeld tot assistent-hovenier. Dankzij mijn opgedane ervaring en voortdurende bijscholing, en omdat ik bekend was met de gang van zaken en geen uitdaging meer vond, heb ik besloten om mijn eigen weg te gaan en mijn eigen bedrijf op te richten.