Teamfoto Tuinrobuust
Werkzaam in Zwolle, hoofdvestiging Kampen

Schutting plaatsen Zwolle

Het plaatsen van een tuinafscheiding mag niet ontbreken bij uw tuinplannen. Tuinrobuust staat bekend om hoogwaardige schuttingen en tuinafscheidingen van topkwaliteit tegen betaalbare tarieven. Het gehele proces, van ontwerp tot deskundige plaatsing, mag u rekenen op onze assistentie.

Onze prioriteit is dat u tevreden bent met het eindresultaat, daarom zitten wij graag met u rond de tafel om te kijken welke mogelijkheden er zijn. Bel ons op 038 206 4011 voor een afspraak. Als u graag wilt weten welke bedrag uw schutting gaat kosten, kunt u nu direct een offerte aanvragen via ons offerteformulier. Waarom kiezen voor een schutting geplaatst door Tuinrobuust in Zwolle en omgeving?

Het plaatsen van een schutting

Waarom kiezen voor Tuinrobuust voor uw schutting in Zwolle en omgeving?

 • Uw schutting wordt geplaatst zodat deze horizontaal en verticaal waterpas is
 • Overweeg beton bij de palen
 • Kies uit ons ruime assortiment dat volledig tegemoetkomt aan uw wensen
 • Een poort die perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl
 • Een premium kwaliteit in Zwolle en omgeving

Houten schutting laten plaatsen Zwolle

Bent u opzoek naar een erkend bedrijf dat voor een goede prijs een houten schutting kan plaatsen in Zwolle en omgeving? Als u een schutting nodig heeft, dan is Tuinrobuust de juiste keuze voor u! Een snelle service en topkwaliteit zijn kernwaarden in ons bedrijf.

Wanneer onze vaklui een schutting in Zwolle plaatsen, letten ze op de ondergrond. Een stabiele ondergrond is essentieel voor een schutting die lang meegaat en uw tuin verfraait. Door het gebruik van hoogwaardige materialen valt Tuinrobuust op. Deze materialen zorgen voor een aantrekkelijke look van de schuttingen. Daarnaast bieden wij een persoonlijke ontwerpservice waarbij onze klanten nauw betrokken worden bij het creëren van schuttingen die perfect passen bij hun stijl en tuinkenmerken.

Waarom moet u kiezen voor een houten schutting voor uw tuinomheining? Met de uitgebreide keuze aan houten schuttingen bij Tuinrobuust vindt u altijd een passende schutting voor uw tuin. Welk soort schutting u ook besluit te nemen, de verscheidenheid aan tuinafscheidingen van Tuinrobuust past altijd bij uw stijl!

Ontdek waarom houten schuttingen zo populair zijn

Een houten schutting biedt vele voordelen die het een populaire keuze maken voor tuinafscheidingen. Wat zijn de meest opvallende voordelen van een houten schutting in Zwolle? Ontdek het hier:

 • Geluidsisolatie:
  Hout heeft natuurlijke geluiddempende eigenschappen, waardoor een houten schutting kan helpen om geluidsoverlast van buitenaf te verminderen.
 • Aanpasbaarheid:
  Houten schuttingen zijn eenvoudig aan te passen en op maat te maken volgens uw wensen of tuinontwerpen, ze kunnen tevens in diverse tinten geschilderd of gebeitst worden.
 • Kosten-efficiënt:
  Een houten schutting kan een kosten-efficiënte optie zijn in vergelijking met andere materialen zoals metaal of vinyl, vooral wanneer lokale of minder dure houtsoorten worden gebruikt.

Populaire houten schuttingen in Zwolle

Het kiezen van de perfecte houten schutting is een lastige taak, dankzij de verscheidenheid aan houtsoorten met elke hun eigen uiterlijk en voordelen. Bent u nog zoekende naar de juiste schutting? Tuinrobuust staat voor u klaar. Enkele populaire schuttingen die wij vaak plaatsen in Zwolle en omstreken:

Vuren schutting

Vurenhout is een geliefde houtsoort voor schuttingen vanwege de populariteit en flexibiliteit die het biedt. Met de soepele eigenschappen van vuren is het goed te bewerken, waardoor het ideaal is voor het samenstellen van houten schuttingen op maat. Door de aanwezigheid van verschillende nerven en noesten ontstaat er een natuurlijke uitstraling in uw tuin!

Grenen schutting

In vergelijking met een vurenhouten schutting heeft een grenen schutting zijn eigen, bijzondere kenmerken. Met een overdaad aan noesten en een diepe tint krijgt het hout een natuurlijke uitstraling. Zo krijgen de grenen schuttingen en palen een natuurlijke uitstraling en zorgen ze voor een ontspannen sfeer in de tuin.

Nobifix schutting

De Nobifix schuttingen zijn de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Van Europees naaldhout gemaakt, zorgt de vakkundige bewerking van Nobifix schuttingen voor een minimale levensduur van 25 jaar. Mooi aan een Nobifix schutting is dat deze onderhoudsvrij is, op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd en bovendien vriendelijker geprijsd is dan echt hardhout.

Douglas schutting

Van de Douglasspar afkomstig, heeft het hout voor een Douglas schutting een opvallende gele tot roodachtige kleur. Deze mix van kleuren zorgt voor een gezellige en warme sfeer in de tuin. Door de top eigenschappen blijft een Douglas schutting probleemloos 10 tot 15 jaar overeind.

Tuinrobuust plaatst schuttingen in Zwolle en omgeving

Heeft u interesse in een nieuwe schutting in Zwolle? Wilt u een schutting laten plaatsen in Zwolle? Vertrouw op de vakkundigheid van Tuinrobuust voor een perfect resultaat. Leg uw vragen voor aan één van onze medewerkers 038 206 4011 of vraag naar de kostenindicatie.

Dankzij de ervaring van onze hoveniers, ons vakmanschap en de toewijding waarmee we werken, hebben we al diversen inwoners in Zwolle en directe omgeving blij kunnen maken met schuttingen van topkwaliteit. De realisatie van uw op maat gemaakte schutting staat bij ons centraal, we denken met u mee! Schakel ons in om uw buitenruimte te verfraaien met een unieke, op maat gemaakte schutting die volledig afgestemd is op uw wensen en vereisten.

Veel gestelde vragen over schuttingen plaatsen

Ontdek de antwoorden op veel voorkomende vragen over het plaatsen van schuttingen, zodat u goed voorbereid bent op uw tuinklus. Ontdek alle belangrijke stappen, benodigdheden en kosten voor het plaatsen van schuttingen met behulp van onze antwoorden op veelgestelde vragen. Kom meer te weten over het proces van schuttingen plaatsen door onze antwoorden op veelgestelde vragen te bestuderen, zodat u met vertrouwen aan uw project kunt starten.

Wat kost het om een schutting te laten zetten door een professional?

De kosten voor het laten plaatsen van een schutting worden beïnvloed door verschillende elementen, zoals het type materiaal van de schutting, de lengte van de schutting die geplaatst moet worden en de complexiteit van de installatie. Het is aan te bevelen om een offerte aan te vragen bij een hovenier, zodat u een gedetailleerd beeld krijgt van de mogelijke kosten voor uw specifieke situatie.

Wie kan mijn omheining oprichten?

Om een omrastering te installeren, kunt u hoveniers, gespecialiseerde schuttingbedrijven, of algemene klusbedrijven inschakelen, die ervaring hebben in zowel installatie als materiaalkeuze. Het is belangrijk om hun ervaring en voorgaande werk te overwegen voor het beste resultaat in uw tuin.

Hoe hoog mag schutting op eigen grond?

Een schutting, muur of hek naast en achter een huis mag maximaal 2 meter hoog zijn en voor het huis is de maximale hoogte 1 meter. Er bestaat gewoonlijk geen vastgestelde limiet voor de maximale hoogte van bomen en heggen.

Mag ik een afscheiding maken zonder toestemming van mijn buren?

U mag een hek bouwen zonder toestemming van uw buren, als het hekwerk zich bevindt binnen de grenzen van uw eigen grond en de hoogtevoorschriften niet worden geschonden. Het is wel aan te raden om open communicatie te houden met uw buren en samen te overleggen wanneer u van plan bent een omheining te plaatsen, om zo conflicten te voorkomen.


Tuinrobuust staat voor u klaar in Zwolle
Over ons

Als tuinprofessional streef ik ernaar zo veelzijdig mogelijk te zijn, zodat we een breed scala aan taken en projecten kunnen uitvoeren. We zijn actief op alle fronten, van tuinaanleg en onderhoud tot... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 038 206 4011

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor houten schutting plaatsen?

Over Tuinrobuust

Als tuinprofessional streef ik ernaar zo veelzijdig mogelijk te zijn, zodat we een breed scala aan taken en projecten kunnen uitvoeren. We zijn actief op alle fronten, van tuinaanleg en onderhoud tot renovatie en ontwerp, en zorgen ervoor dat we het hele proces van A tot Z beheersen. Van nature ben ik zeer leergierig en zoek ik graag naar nieuwe informatie of probeer ik nieuwe dingen uit. Deze nieuwsgierigheid pas ik uiteraard ook toe in mijn tuinbedrijf. Wat we nog niet beheersen, leren we bij, en we passen graag nieuwe kennis toe in de praktijk. Als eigenaar van Tuinrobuust zet ik me in voor kwaliteit, perfectie en service waar mogelijk.


Mijn naam is Sander Sellis, en ik ben sinds 1 juli 2021 de trotse eigenaar van een hoveniersbedrijf in Kampen. Mijn opleiding in plantenteelt op mbo-niveau 2 heb ik gevolgd aan de Groene Welle. Voorheen liep ik bij het UWV als Wajonger, waar ik uiteindelijk bij een hoveniersbedrijf belandde. Daar ben ik gestart als terreinknecht en heb ik me ontwikkeld tot assistent-hovenier. Dankzij mijn opgedane ervaring en voortdurende bijscholing, en omdat ik bekend was met de gang van zaken en geen uitdaging meer vond, heb ik besloten om mijn eigen weg te gaan en mijn eigen bedrijf op te richten.


Bouwgarant,VCA,Tuinkeur,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,Kiwa Groenkeur,BRL Groenvoorziening,Keurmerk ConsuBeter,Keurhout,NaturePlus