Teamfoto Tuinrobuust
Beplantingsplan opstellen Zwolle Wij staan in Zwolle voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Zwolle, hoofdvestiging Kampen

Beplantingsplan opstellen Zwolle

Wenst u een nieuwe tuin te laten aanleggen met beplanting, of overweegt u de beplanting in uw bestaande tuin te vernieuwen? Voor een beplantingsplan op maat kunt u vertrouwen op de toegewijde hoveniers van Tuinrobuust! Bij Tuinrobuust kunt u rekenen op onze vakbekwame tuinexperts om uw droomtuin werkelijkheid te laten worden, of het nu gaat om een geheel nieuwe tuinaanleg met beplanting of om het vernieuwen van de beplanting in uw bestaande tuin.

De eerste stap naar een beplantingsplan is een huisbezoek, waarbij we samen met u uw voorkeuren bespreken en uw tuin bekijken. Ons doel tijdens deze afspraak is om uw voorkeuren, de gewenste uitstraling van uw tuin en eventuele specifieke eisen te bespreken. Bepaalde aspecten zijn voor ons van grote waarde bij het samenstellen van een beplantingsplan:

  • Wat is de ligging van de tuin en zijn relatie tot de zon?
  • Hoe is de grondgesteldheid en welke kleurtinten worden gebruikt in de tuin?
  • Op welke manier wordt de tuin ingedeeld en welke vormen zijn essentieel?

In samenspraak met u wordt het beplantingsplan tot in detail uitgewerkt. Neem gerust contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden op 038 206 4011. Of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Plant inrichting tuin

Beplantingsplan Zwolle opstellen

Bij het maken van een beplantingsplan wordt vaak het tuinontwerp als basis genomen, maar wij kunnen ook een beplantingsplan uitwerken voor uw huidige tuin in Zwolle en de omringende gebieden. Of het nu gaat om het creëren van een nieuw tuinontwerp of het verfraaien van uw huidige tuin met een beplantingsplan op maat. Ontvang professionele begeleiding en originele oplossingen van onze experts in Zwolle en omgeving.

In het beplantingsplan dat we voor u creëren, staan niet alleen alle plantensoorten, maar ook de belangrijkste eigenschappen die daarbij horen. Het beplantingsplan houdt rekening met de hoogte, kleuren en bloeiperiode. Niet alleen bij de aanleg van ons, maar ook wat u in de jaren kunt verwachten weet u precies.

In ons beplantingsplan voor Zwolle staat precies op welke plek elke bloem, plant, heester en boom moet worden geplaatst. Hierdoor weet u wat onze dienstverlening omvat, terwijl onze hoveniers gedetailleerd op de hoogte zijn van de locaties en aantallen planten die moeten worden geplant. Door dit te doen, kunnen we niet alleen uw verwachtingen accuraat afstemmen, maar kunnen onze hoveniers ook effectief te werk gaan bij het planten, met een resultaat dat volledig overeenkomt met uw visie voor uw buitenruimte.

Beplantingsplan Zwolle Tuinrobuust!

Wilt u ook uw tuin omtoveren met prachtige, passende plantensoorten? Bij Tuinrobuust kunt u terecht voor een op maat gemaakt beplantingsplan voor Zwolle en de nabije regio. Dan zal uw tuin straks alleen gevuld zijn met beplanting die perfect past bij uw smaak en voldoet aan uw onderhoudsverwachtingen.

Op uw verzoek kunnen we zelfs uw hele tuin opnieuw inrichten. Indien u een afspraak wilt inplannen, bel ons op 038 206 4011 of vul ons contactformulier in voor verdere toelichting. We horen graag van u en gaan dan samen in gesprek!

Veel gestelde vragen over een beplantingsplan

Informeer uzelf over de prijzen, inhoud en de juiste beplanting voor de erfgrens in beplantingsplannen. Ontdek meer over de kostenbeïnvloedende factoren en leer hoe u uw tuin prachtig kunt inrichten binnen uw budgettaire mogelijkheden. Krijg waardevolle tips over het maken en uitvoeren van beplantingsplannen, waarmee u uw buitenruimte kunt veranderen in een weelderig groen paradijs vol harmonie.

Hoeveel geld kost het plannen van de beplanting?

Doorgaans wordt de prijs voor een beplantingsplan vastgesteld als een deel van de totale kosten voor het tuinontwerp, doorgaans rond de 50% van het totaalbudget. Bedenk dat dit percentage per hovenier anders kan zijn.

Hoe moet de beplanting worden geplaatst bij de erfgrens?

Langs de erfgrens zijn specifieke regels van toepassing voor de beplanting: bomen dienen minstens twee meter en heesters of heggen een halve meter van de grens te blijven, mits ze niet hoger zijn dan de scheidsmuur, zodat buren geen bezwaar kunnen maken. Controleer de lokale voorschriften en sluit eventuele overeenkomsten met uw buren voordat u begint met het plaatsen van beplanting.

Wat kan een tuin prijzig maken?

Met hoogwaardige materialen, speciale functies, waterpartijen of sfeerverlichting, en een complex ontwerp, kan de prijs van een tuin stijgen boven het gemiddelde. Maar gelukkig zijn dit slechts extra kosten en kunt u uw tuin ook betaalbaar laten aanleggen!

Welke gegevens worden opgenomen in een beplantingsplan?

In het beplantingsplan worden de verschillende plantensoorten, hun locaties in de tuin en de afstanden tussen hen uitgebreid beschreven, met focus op groeipatronen, kleuren en seizoensgebondenheid. We willen een aantrekkelijk beplantingsplan opstellen dat perfect past bij de wensen van de klant en de omgeving.

Tuinrobuust staat voor u klaar in Zwolle
Over ons

Als tuinprofessional streef ik ernaar zo veelzijdig mogelijk te zijn, zodat we een breed scala aan taken en projecten kunnen uitvoeren. We zijn actief op alle fronten, van tuinaanleg en onderhoud tot... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 038 206 4011

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Tuinrobuust

Als tuinprofessional streef ik ernaar zo veelzijdig mogelijk te zijn, zodat we een breed scala aan taken en projecten kunnen uitvoeren. We zijn actief op alle fronten, van tuinaanleg en onderhoud tot renovatie en ontwerp, en zorgen ervoor dat we het hele proces van A tot Z beheersen. Van nature ben ik zeer leergierig en zoek ik graag naar nieuwe informatie of probeer ik nieuwe dingen uit. Deze nieuwsgierigheid pas ik uiteraard ook toe in mijn tuinbedrijf. Wat we nog niet beheersen, leren we bij, en we passen graag nieuwe kennis toe in de praktijk. Als eigenaar van Tuinrobuust zet ik me in voor kwaliteit, perfectie en service waar mogelijk.


Mijn naam is Sander Sellis, en ik ben sinds 1 juli 2021 de trotse eigenaar van een hoveniersbedrijf in Kampen. Mijn opleiding in plantenteelt op mbo-niveau 2 heb ik gevolgd aan de Groene Welle. Voorheen liep ik bij het UWV als Wajonger, waar ik uiteindelijk bij een hoveniersbedrijf belandde. Daar ben ik gestart als terreinknecht en heb ik me ontwikkeld tot assistent-hovenier. Dankzij mijn opgedane ervaring en voortdurende bijscholing, en omdat ik bekend was met de gang van zaken en geen uitdaging meer vond, heb ik besloten om mijn eigen weg te gaan en mijn eigen bedrijf op te richten.