085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Zwolle

Het belang van tuinonderhoud

Iedere tuin heeft af en toe onderhoud nodig om de beplanting in goede conditie te houden en onkruid te verwijderen. Als u dit om welke reden dan ook niet zelf kunt of wilt uitvoeren, kunt u uw tuinonderhoud uitbesteden aan een hovenier. In en om Zwolle is de door ons aangedragen professional gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Of u nu een kleine of juist een grote tuin heeft: wij zorgen ervoor dat uw tuin er na de onderhoudsbeurt weer piekfijn uitziet.

U kunt ons bedrijf inschakelen voor incidenteel tuinonderhoud, bijvoorbeeld wanneer u een woning koopt waarvan de tuin verwaarloosd is. Wij bieden echter ook periodiek onderhoud aan: eens in de zoveel tijd komen wij dan op afspraak naar u toe om uw tuin te onderhouden, uiteraard geheel aan de hand van uw wensen.

Voor particulieren en bedrijven in Zwolle

In Zwolle, maar ook ver daarbuiten, werken wij voor zowel bedrijven als particulieren. Waar het bij een particuliere tuin voornamelijk draait om een fijne sfeer in de tuin, is het bij een bedrijfstuin van essentieel belang dat de een goed onderhouden indruk maakt. De tuin maakt immers deel uit van de eerste indruk van uw bedrijf! Onze hoveniers begrijpen dit als geen ander. Wij zorgen er daarom voor dat u trots kunt zijn op uw tuin.

Service

Ons Servicecenter staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606