038 - 206 40 11

Hovenier nodig in Zwolle?

Het belang van tuinonderhoud

Iedere tuin heeft af en toe onderhoud nodig om de beplanting in goede conditie te houden en onkruid te verwijderen. Als u dit om welke reden dan ook niet zelf kunt of wilt uitvoeren, kunt u uw tuinonderhoud uitbesteden aan een hovenier. In en om Zwolle is Tuinrobuust gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Of u nu een kleine of juist een grote tuin heeft: wij zorgen ervoor dat uw tuin er na de onderhoudsbeurt weer piekfijn uitziet.

U kunt ons bedrijf inschakelen voor incidenteel tuinonderhoud, bijvoorbeeld wanneer u een woning koopt waarvan de tuin verwaarloosd is. Wij bieden echter ook periodiek onderhoud aan: eens in de zoveel tijd komen wij dan op afspraak naar u toe om uw tuin te onderhouden, uiteraard geheel aan de hand van uw wensen.

Voor particulieren en bedrijven in Zwolle

In Zwolle, maar ook ver daarbuiten, werken wij voor zowel bedrijven als particulieren. Waar het bij een particuliere tuin voornamelijk draait om een fijne sfeer in de tuin, is het bij een bedrijfstuin van essentieel belang dat de een goed onderhouden indruk maakt. De tuin maakt immers deel uit van de eerste indruk van uw bedrijf! Onze hoveniers begrijpen dit als geen ander. Wij zorgen er daarom voor dat u trots kunt zijn op uw tuin.

 
 

Ons werkgebied

Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Heerde, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Kamperzeedijk-Oost, Nieuwleusden, Oldebroek, Rouveen, Staphorst, Wapenveld, Wezep.

Waarom Barrie Dijkman?

  • Innovatief tuinontwerp
  • Duidelijke afspraken
  • Alles in overleg uitgevoerd

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Heerde, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Kamperzeedijk-Oost, Nieuwleusden, Oldebroek, Rouveen, Staphorst, Wapenveld, Wezep.

Hoofdvestiging