085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Zwolle

Het belang van tuinonderhoud

Iedere tuin heeft af en toe onderhoud nodig om de beplanting in goede conditie te houden en onkruid te verwijderen. Als u dit om welke reden dan ook niet zelf kunt of wilt uitvoeren, kunt u uw tuinonderhoud uitbesteden aan een hovenier. In en om Zwolle is de door ons aangedragen professional gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Of u nu een kleine of juist een grote tuin heeft: wij zorgen ervoor dat uw tuin er na de onderhoudsbeurt weer piekfijn uitziet.

U kunt ons bedrijf inschakelen voor incidenteel tuinonderhoud, bijvoorbeeld wanneer u een woning koopt waarvan de tuin verwaarloosd is. Wij bieden echter ook periodiek onderhoud aan: eens in de zoveel tijd komen wij dan op afspraak naar u toe om uw tuin te onderhouden, uiteraard geheel aan de hand van uw wensen.

Voor particulieren en bedrijven in Zwolle

In Zwolle, maar ook ver daarbuiten, werken wij voor zowel bedrijven als particulieren. Waar het bij een particuliere tuin voornamelijk draait om een fijne sfeer in de tuin, is het bij een bedrijfstuin van essentieel belang dat de een goed onderhouden indruk maakt. De tuin maakt immers deel uit van de eerste indruk van uw bedrijf! Onze hoveniers begrijpen dit als geen ander. Wij zorgen er daarom voor dat u trots kunt zijn op uw tuin.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606