085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Zwolle

Op zoek naar een tuinman?

Een mooie tuin is een fijne plek om tijd door te brengen en om te ontspannen. Een slecht onderhouden tuin is echter juist een doorn in het oog. Heeft u zelf geen groene vingers, of simpelweg geen tijd om zelf uw tuin op te knappen? Een tuinman kan dan uitkomst bieden. In de regio Zwolle is de door ons aangedragen professional u graag van dienst. Als u contact met ons opneemt, bespreken we uw uw wensen en stellen we een actieplan op. Als u dat wilt, verzorgen we alle werkzaamheden van begin tot eind. U heeft hier dan geen omkijken naar en u kunt snel genieten van uw opgeknapte tuin. Het kan echter ook zijn dat u wilt dat wij alleen uw bomen komen snoeien of kappen of onkruidbestrijding uitvoeren. Dit is natuurlijk ook mogelijk! De tuinman voert precies díe werkzaamheden uit waarmee u bent geholpen.

Een blijvend mooie tuin

Wij geven uw tuin graag een opknapbeurt. Vervolgens is het zaak om de tuin blijvend mooi te houden. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt ook (incidenteel of periodiek) een beroep doen op ons hoveniersbedrijf voor het uitvoeren van tuinonderhoud. Wij zorgen er dan voor dat uw tuin er altijd goed uit blijft zien!

Complete, passende dienstverlening

In Zwolle, maar ook ver daarbuiten, zijn wij al jarenlang als tuinman actief voor zowel bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om een sfeervolle particuliere tuin of een representatieve bedrijfstuin, wij bieden de juiste aanpak waarmee een resultaat volledig naar de wensen van de klant wordt gerealiseerd.

Service

Ons Servicecenter staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606