085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Zwolle

Op zoek naar een tuinman?

Een mooie tuin is een fijne plek om tijd door te brengen en om te ontspannen. Een slecht onderhouden tuin is echter juist een doorn in het oog. Heeft u zelf geen groene vingers, of simpelweg geen tijd om zelf uw tuin op te knappen? Een tuinman kan dan uitkomst bieden. In de regio Zwolle is de door ons aangedragen professional u graag van dienst. Als u contact met ons opneemt, bespreken we uw uw wensen en stellen we een actieplan op. Als u dat wilt, verzorgen we alle werkzaamheden van begin tot eind. U heeft hier dan geen omkijken naar en u kunt snel genieten van uw opgeknapte tuin. Het kan echter ook zijn dat u wilt dat wij alleen uw bomen komen snoeien of kappen of onkruidbestrijding uitvoeren. Dit is natuurlijk ook mogelijk! De tuinman voert precies díe werkzaamheden uit waarmee u bent geholpen.

Een blijvend mooie tuin

Wij geven uw tuin graag een opknapbeurt. Vervolgens is het zaak om de tuin blijvend mooi te houden. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt ook (incidenteel of periodiek) een beroep doen op ons hoveniersbedrijf voor het uitvoeren van tuinonderhoud. Wij zorgen er dan voor dat uw tuin er altijd goed uit blijft zien!

Complete, passende dienstverlening

In Zwolle, maar ook ver daarbuiten, zijn wij al jarenlang als tuinman actief voor zowel bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om een sfeervolle particuliere tuin of een representatieve bedrijfstuin, wij bieden de juiste aanpak waarmee een resultaat volledig naar de wensen van de klant wordt gerealiseerd.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606