038 - 206 40 11

Hovenier nodig in Zwolle?

Op zoek naar een tuinman?

Een mooie tuin is een fijne plek om tijd door te brengen en om te ontspannen. Een slecht onderhouden tuin is echter juist een doorn in het oog. Heeft u zelf geen groene vingers, of simpelweg geen tijd om zelf uw tuin op te knappen? Een tuinman kan dan uitkomst bieden. In de regio Zwolle is Tuinrobuust u graag van dienst. Als u contact met ons opneemt, bespreken we uw uw wensen en stellen we een actieplan op. Als u dat wilt, verzorgen we alle werkzaamheden van begin tot eind. U heeft hier dan geen omkijken naar en u kunt snel genieten van uw opgeknapte tuin. Het kan echter ook zijn dat u wilt dat wij alleen uw bomen komen snoeien of kappen of onkruidbestrijding uitvoeren. Dit is natuurlijk ook mogelijk! De tuinman voert precies díe werkzaamheden uit waarmee u bent geholpen.

Een blijvend mooie tuin

Wij geven uw tuin graag een opknapbeurt. Vervolgens is het zaak om de tuin blijvend mooi te houden. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt ook (incidenteel of periodiek) een beroep doen op ons hoveniersbedrijf voor het uitvoeren van tuinonderhoud. Wij zorgen er dan voor dat uw tuin er altijd goed uit blijft zien!

Complete, passende dienstverlening

In Zwolle, maar ook ver daarbuiten, zijn wij al jarenlang als tuinman actief voor zowel bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om een sfeervolle particuliere tuin of een representatieve bedrijfstuin, wij bieden de juiste aanpak waarmee een resultaat volledig naar de wensen van de klant wordt gerealiseerd.

 
 

Ons werkgebied

Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Heerde, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Kamperzeedijk-Oost, Nieuwleusden, Oldebroek, Rouveen, Staphorst, Wapenveld, Wezep.

Waarom Barrie Dijkman?

  • Innovatief tuinontwerp
  • Duidelijke afspraken
  • Alles in overleg uitgevoerd

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Heerde, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Kamperzeedijk-Oost, Nieuwleusden, Oldebroek, Rouveen, Staphorst, Wapenveld, Wezep.

Hoofdvestiging