085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Zwolle

Tuinadvies op maat in Zwolle

Woont u in Zwolle of in de omgeving van Zwolle en heeft u wel een tuin, maar geen groene vingers? Wilt u graag weten welk onderhoud uw planten nodig hebben of hoe u een boom moet snoeien? Voor gedegen tuinadvies bent u aan het juiste adres bij de door ons aangedragen professional. Al sinds 1999 informeren we inwoners van de regio Zwolle over de beste aanpak bij het aanleggen en onderhouden van hun tuin.

Onkruid?

Veel mensen hebben vragen over onkruidbestrijding. Regelmatig wieden en schoffelen is hierbij van essentieel belang, de kwaliteit van de ondergrond heeft namelijk veel invloed op de groei van het onkruid. In sommige gevallen kan het ook nodig zijn om bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Wij adviseren u graag over de juiste, duurzame middelen en vertellen u tevens graag welke maatregelen u kunt treffen om onkruid tegen te gaan. Denk hierbij aan bepaalde bodembedekkers. Afhankelijk van het soort onkruid is een effectieve aanpak nodig om de onkruid op de juiste manier te verwijderen, wij vertellen u wat voor u de juiste aanpak is.

Advies over het ontwerp van uw tuin

Wij geven niet alleen tuinadvies met betrekking tot onderhoud, ook als u in Zwolle of omgeving een tuin wilt (laten) ontwerpen en aanleggen kunt u bij ons terecht. We luisteren naar uw wensen en behoeften en laten u verschillende ontwerpen zien. Uiteraard kunnen wij het gekozen ontwerp ook voor u realiseren!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606