085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Zwolle

Tuinadvies op maat in Zwolle

Woont u in Zwolle of in de omgeving van Zwolle en heeft u wel een tuin, maar geen groene vingers? Wilt u graag weten welk onderhoud uw planten nodig hebben of hoe u een boom moet snoeien? Voor gedegen tuinadvies bent u aan het juiste adres bij de door ons aangedragen professional. Al sinds 1999 informeren we inwoners van de regio Zwolle over de beste aanpak bij het aanleggen en onderhouden van hun tuin.

Onkruid?

Veel mensen hebben vragen over onkruidbestrijding. Regelmatig wieden en schoffelen is hierbij van essentieel belang, de kwaliteit van de ondergrond heeft namelijk veel invloed op de groei van het onkruid. In sommige gevallen kan het ook nodig zijn om bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Wij adviseren u graag over de juiste, duurzame middelen en vertellen u tevens graag welke maatregelen u kunt treffen om onkruid tegen te gaan. Denk hierbij aan bepaalde bodembedekkers. Afhankelijk van het soort onkruid is een effectieve aanpak nodig om de onkruid op de juiste manier te verwijderen, wij vertellen u wat voor u de juiste aanpak is.

Advies over het ontwerp van uw tuin

Wij geven niet alleen tuinadvies met betrekking tot onderhoud, ook als u in Zwolle of omgeving een tuin wilt (laten) ontwerpen en aanleggen kunt u bij ons terecht. We luisteren naar uw wensen en behoeften en laten u verschillende ontwerpen zien. Uiteraard kunnen wij het gekozen ontwerp ook voor u realiseren!

Service

Ons Servicecenter staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606