038 - 206 40 11

Hovenier nodig in Zwolle?

Tuinadvies op maat in Zwolle

Woont u in Zwolle of in de omgeving van Zwolle en heeft u wel een tuin, maar geen groene vingers? Wilt u graag weten welk onderhoud uw planten nodig hebben of hoe u een boom moet snoeien? Voor gedegen tuinadvies bent u aan het juiste adres bij Tuinrobuust. Al sinds 1999 informeren we inwoners van de regio Zwolle over de beste aanpak bij het aanleggen en onderhouden van hun tuin.

Onkruid?

Veel mensen hebben vragen over onkruidbestrijding. Regelmatig wieden en schoffelen is hierbij van essentieel belang, de kwaliteit van de ondergrond heeft namelijk veel invloed op de groei van het onkruid. In sommige gevallen kan het ook nodig zijn om bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Wij adviseren u graag over de juiste, duurzame middelen en vertellen u tevens graag welke maatregelen u kunt treffen om onkruid tegen te gaan. Denk hierbij aan bepaalde bodembedekkers. Afhankelijk van het soort onkruid is een effectieve aanpak nodig om de onkruid op de juiste manier te verwijderen, wij vertellen u wat voor u de juiste aanpak is.

Advies over het ontwerp van uw tuin

Wij geven niet alleen tuinadvies met betrekking tot onderhoud, ook als u in Zwolle of omgeving een tuin wilt (laten) ontwerpen en aanleggen kunt u bij ons terecht. We luisteren naar uw wensen en behoeften en laten u verschillende ontwerpen zien. Uiteraard kunnen wij het gekozen ontwerp ook voor u realiseren!

 
 

Ons werkgebied

Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Heerde, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Kamperzeedijk-Oost, Nieuwleusden, Oldebroek, Rouveen, Staphorst, Wapenveld, Wezep.

Waarom Barrie Dijkman?

  • Innovatief tuinontwerp
  • Duidelijke afspraken
  • Alles in overleg uitgevoerd

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Heerde, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Kamperzeedijk-Oost, Nieuwleusden, Oldebroek, Rouveen, Staphorst, Wapenveld, Wezep.

Hoofdvestiging