038 - 206 40 11

Hovenier nodig in Zwolle?

Tuin aanleggen in Zwolle?

Bouwt of koopt u een nieuwe woning en wilt u uw tuin laten aanleggen door een professioneel hoveniersbedrijf? In Zwolle en omgeving zijn wij u graag van dienst. Als hovenier bieden wij u een totaalpakket van diensten aan: wij kunnen alle denkbare werkzaamheden in uw tuin voor u uitvoeren. Dit houdt in dat u maar één bedrijf hoeft in te schakelen voor de complete tuinaanleg: we regelen immers ook zaken als beregening, watervoorziening en drainage van uw tuin en plaatsen tuinverlichting, schuttingen en tuinhuisjes. Tuinaanleg van A tot Z!

Stappenplan bij tuinaanleg

Voordat u de aanleg van uw nieuwe tuin aan ons overlaat, wilt u natuurlijk weten hoe wij te werk gaan en wat u van ons mag en kunt verwachten. Daarom hebben we het proces rondom tuinontwerp en tuinaanleg hieronder in een aantal stappen weergegeven:

» Eerste gesprek: vrijblijvend en kosteloos
» Maken eerste schets
» Tweede gesprek: details bespreken
» Wijzigingen doorvoeren
» Benodigde materialen bepalen
» Globaal overzicht van kosten opmaken
» Definitief ontwerp maken en offerte opstellen
» Derde gesprek: offerte bespreken en startdatum vastleggen
» Start tuinaanleg

Tuinaanleg voor bedrijven

Bij het aanleggen van tuinen voor particulieren zijn de persoonlijke wensen doorslaggevend. Het ontwerp van een bedrijfstuin wordt echter voor het grootste deel bepaald door de uitstraling van het bedrijf. Ook voor tuinaanleg bij bedrijfspanden in de regio Zwolle kunt een beroep op ons doen. Onze medewerkers beschikken over de juiste expertise en weten met welke factoren rekening gehouden moet worden. Wij ontwerpen de juiste tuin voor uw bedrijf, en zorgen vanzelfsprekend ook voor een perfecte realisatie!

 
 

Ons werkgebied

Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Heerde, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Kamperzeedijk-Oost, Nieuwleusden, Oldebroek, Rouveen, Staphorst, Wapenveld, Wezep.

Waarom Barrie Dijkman?

  • Innovatief tuinontwerp
  • Duidelijke afspraken
  • Alles in overleg uitgevoerd

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Heerde, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Kamperzeedijk-Oost, Nieuwleusden, Oldebroek, Rouveen, Staphorst, Wapenveld, Wezep.

Hoofdvestiging