0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Zwolle

Tuin aanleggen in Zwolle?

Bouwt of koopt u een nieuwe woning en wilt u uw tuin laten aanleggen door een professioneel hoveniersbedrijf? In Zwolle en omgeving zijn wij u graag van dienst. Als hovenier bieden wij u een totaalpakket van diensten aan: wij kunnen alle denkbare werkzaamheden in uw tuin voor u uitvoeren. Dit houdt in dat u maar één bedrijf hoeft in te schakelen voor de complete tuinaanleg: we regelen immers ook zaken als beregening, watervoorziening en drainage van uw tuin en plaatsen tuinverlichting, schuttingen en tuinhuisjes. Tuinaanleg van A tot Z!

Stappenplan bij tuinaanleg

Voordat u de aanleg van uw nieuwe tuin aan ons overlaat, wilt u natuurlijk weten hoe wij te werk gaan en wat u van ons mag en kunt verwachten. Daarom hebben we het proces rondom tuinontwerp en tuinaanleg hieronder in een aantal stappen weergegeven:

» Eerste gesprek: vrijblijvend en kosteloos
» Maken eerste schets
» Tweede gesprek: details bespreken
» Wijzigingen doorvoeren
» Benodigde materialen bepalen
» Globaal overzicht van kosten opmaken
» Definitief ontwerp maken en offerte opstellen
» Derde gesprek: offerte bespreken en startdatum vastleggen
» Start tuinaanleg

Tuinaanleg voor bedrijven

Bij het aanleggen van tuinen voor particulieren zijn de persoonlijke wensen doorslaggevend. Het ontwerp van een bedrijfstuin wordt echter voor het grootste deel bepaald door de uitstraling van het bedrijf. Ook voor tuinaanleg bij bedrijfspanden in de regio Zwolle kunt een beroep op ons doen. Onze medewerkers beschikken over de juiste expertise en weten met welke factoren rekening gehouden moet worden. Wij ontwerpen de juiste tuin voor uw bedrijf, en zorgen vanzelfsprekend ook voor een perfecte realisatie!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606