085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Zwolle

Tuin aanleggen in Zwolle?

Bouwt of koopt u een nieuwe woning en wilt u uw tuin laten aanleggen door een professioneel hoveniersbedrijf? In Zwolle en omgeving zijn wij u graag van dienst. Als hovenier bieden wij u een totaalpakket van diensten aan: wij kunnen alle denkbare werkzaamheden in uw tuin voor u uitvoeren. Dit houdt in dat u maar één bedrijf hoeft in te schakelen voor de complete tuinaanleg: we regelen immers ook zaken als beregening, watervoorziening en drainage van uw tuin en plaatsen tuinverlichting, schuttingen en tuinhuisjes. Tuinaanleg van A tot Z!

Stappenplan bij tuinaanleg

Voordat u de aanleg van uw nieuwe tuin aan ons overlaat, wilt u natuurlijk weten hoe wij te werk gaan en wat u van ons mag en kunt verwachten. Daarom hebben we het proces rondom tuinontwerp en tuinaanleg hieronder in een aantal stappen weergegeven:

» Eerste gesprek: vrijblijvend en kosteloos
» Maken eerste schets
» Tweede gesprek: details bespreken
» Wijzigingen doorvoeren
» Benodigde materialen bepalen
» Globaal overzicht van kosten opmaken
» Definitief ontwerp maken en offerte opstellen
» Derde gesprek: offerte bespreken en startdatum vastleggen
» Start tuinaanleg

Tuinaanleg voor bedrijven

Bij het aanleggen van tuinen voor particulieren zijn de persoonlijke wensen doorslaggevend. Het ontwerp van een bedrijfstuin wordt echter voor het grootste deel bepaald door de uitstraling van het bedrijf. Ook voor tuinaanleg bij bedrijfspanden in de regio Zwolle kunt een beroep op ons doen. Onze medewerkers beschikken over de juiste expertise en weten met welke factoren rekening gehouden moet worden. Wij ontwerpen de juiste tuin voor uw bedrijf, en zorgen vanzelfsprekend ook voor een perfecte realisatie!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606