038 - 206 40 11

Hovenier nodig in Zwolle?

Hovenier nodig in Dalfsen?

Tuinrobuust is gespecialiseerd in alle werkzaamheden in uw tuin. Zo kunt u in Dalfsen en omgeving onze specialisten inschakelen voor onder andere:

  • tuinontwerp en -aanleg;
  • tuinonderhoud;
  • snoeien en kappen van bomen;
  • onkruidbestrijding;
  • grondwerk en bestrating.

Heeft u een grote tuin maar geen tijd om deze te onderhouden? Wilt u uw oprit of terras laten bestraten? Of staat er een boom in uw tuin die ziek is en verwijderd moet worden? Deze en vele andere tuinklussen kunnen wij snel en professioneel voor u uitvoeren.

Totaalpakket aan diensten

Onze medewerkers beschikken stuk voor stuk over alle benodigde kennis en creativiteit om tuinklussen met zorg uit te voeren. Wij bieden u in Dalfsen en omgeving een totaalpakket aan, waardoor u maar één bedrijf hoeft in te schakelen voor de complete aanleg van uw tuin. Ook voorbereidende werkzaamheden zoals grondwerk en drainage van uw tuin voeren we voor u uit, evenals het uiteindelijke plaatsen van bijvoorbeeld een tuinhuisje of schutting en verlichting. Wat uw wensen ook zijn met betrekking tot aanleg en onderhoud, wij maken uw tuin compleet!

Contact met uw hovenier

Als u meer wilt weten over onze diensten of werkwijze, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 038 - 206 40 11. U kunt ook kiezen voor het invullen van het offerteformulier hiernaast, één van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hovenier-Tuinaanleg (4)

 
 

Ons werkgebied

Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Heerde, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Kamperzeedijk-Oost, Nieuwleusden, Oldebroek, Rouveen, Staphorst, Wapenveld, Wezep.

Waarom Barrie Dijkman?

  • Innovatief tuinontwerp
  • Duidelijke afspraken
  • Alles in overleg uitgevoerd

Werkgebied

Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Heerde, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Kamperzeedijk-Oost, Nieuwleusden, Oldebroek, Rouveen, Staphorst, Wapenveld, Wezep.

Hoofdvestiging