0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Zwolle

Wat is boomverzorging?

In de regio Zwolle is de door ons aangedragen professional uw specialist op het gebied van boomverzorging. Maar wat is dit precies? Onder boomverzorging vallen de volgende werkzaamheden:

  • bomen kappen;
  • bomen snoeien;
  • bomen verwijderen;
  • boomstronken verwijderen.

Wordt het licht in uw woning beperkt door een grote boom? Of staat er in uw tuin een boom die ziek is? U kunt ons bedrijf inschakelen om de boom te laten verwijderen. Uiteraard gaan wij geheel volgens de regels te werk, zo zorgen we voor een kapvergunning en plaatsen we wegafzettingen. Ook frezen we voor u het restant van de boomstronk weg, zodat u hier geen last van heeft.

Professioneel snoeien in Zwolle

Het snoeien van bomen en planten is een secuur werkje. Onze vakmannen hebben alle benodigde kennis en bovendien jarenlange ervaring. Hierdoor zijn we getraind om in bomen te klimmen en om deze veilig en netjes voor u te snoeien. Al het benodigde materiaal voor het snoeien hebben we bij ons: we bieden u een professionele aanpak bij boomverzorging. Uiteraard houden we rekening met de groei en de natuurlijke vorm van de boom. Wij zorgen dat uw bomen altijd in goede conditie blijven!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606