038 - 206 40 11

Hovenier nodig in Zwolle?

Wat is boomverzorging?

In de regio Zwolle is Tuinrobuust uw specialist op het gebied van boomverzorging. Maar wat is dit precies? Onder boomverzorging vallen de volgende werkzaamheden:

  • bomen kappen;
  • bomen snoeien;
  • bomen verwijderen;
  • boomstronken verwijderen.

Wordt het licht in uw woning beperkt door een grote boom? Of staat er in uw tuin een boom die ziek is? U kunt ons bedrijf inschakelen om de boom te laten verwijderen. Uiteraard gaan wij geheel volgens de regels te werk, zo zorgen we voor een kapvergunning en plaatsen we wegafzettingen. Ook frezen we voor u het restant van de boomstronk weg, zodat u hier geen last van heeft.

Professioneel snoeien in Zwolle

Het snoeien van bomen en planten is een secuur werkje. Onze vakmannen hebben alle benodigde kennis en bovendien jarenlange ervaring. Hierdoor zijn we getraind om in bomen te klimmen en om deze veilig en netjes voor u te snoeien. Al het benodigde materiaal voor het snoeien hebben we bij ons: we bieden u een professionele aanpak bij boomverzorging. Uiteraard houden we rekening met de groei en de natuurlijke vorm van de boom. Wij zorgen dat uw bomen altijd in goede conditie blijven!

 
 

Ons werkgebied

Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Heerde, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Kamperzeedijk-Oost, Nieuwleusden, Oldebroek, Rouveen, Staphorst, Wapenveld, Wezep.

Waarom Barrie Dijkman?

  • Innovatief tuinontwerp
  • Duidelijke afspraken
  • Alles in overleg uitgevoerd

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Heerde, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Kamperzeedijk-Oost, Nieuwleusden, Oldebroek, Rouveen, Staphorst, Wapenveld, Wezep.

Hoofdvestiging