085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Zwolle

Wat is boomverzorging?

In de regio Zwolle is de door ons aangedragen professional uw specialist op het gebied van boomverzorging. Maar wat is dit precies? Onder boomverzorging vallen de volgende werkzaamheden:

  • bomen kappen;
  • bomen snoeien;
  • bomen verwijderen;
  • boomstronken verwijderen.

Wordt het licht in uw woning beperkt door een grote boom? Of staat er in uw tuin een boom die ziek is? U kunt ons bedrijf inschakelen om de boom te laten verwijderen. Uiteraard gaan wij geheel volgens de regels te werk, zo zorgen we voor een kapvergunning en plaatsen we wegafzettingen. Ook frezen we voor u het restant van de boomstronk weg, zodat u hier geen last van heeft.

Professioneel snoeien in Zwolle

Het snoeien van bomen en planten is een secuur werkje. Onze vakmannen hebben alle benodigde kennis en bovendien jarenlange ervaring. Hierdoor zijn we getraind om in bomen te klimmen en om deze veilig en netjes voor u te snoeien. Al het benodigde materiaal voor het snoeien hebben we bij ons: we bieden u een professionele aanpak bij boomverzorging. Uiteraard houden we rekening met de groei en de natuurlijke vorm van de boom. Wij zorgen dat uw bomen altijd in goede conditie blijven!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606